Blog

Jurkje laten maken

Wil jij een jurkje laten maken voor jouw dochtertje? Bij Suus kan dat. Heb jij een overhemd van je man, je vader of die leuke bloemetjes jurk die je niet meer draagt. Dan kunnen wij er een jurkje voor jouw dochter van maken.

Een voorbeeld van het jurkje dat wij kunnen maken.

Welke maten?

We werken met 3 maten. Maat 74/80, maat 86/92 en maat 98/104. In de webshop staan een heleboel leuke jurkjes die al af zijn, leuk om even te kijken ter inspiratie. Maar wil jij dat unieke jurkje van het kledingstuk dat je nog hebt liggen, stuur dan een berichtje.

Waarom van een pre-loved kledingstuk?

Wil jij graag een jurkje laten maken, maar vraag jij je af waarom wij werken vanuit dat overhemd of dat jurkje wat jij nog hebt hangen? Bij Suus vinden we duurzaamheid heel belangrijk! Je hoort steeds meer over de klimaatveranderingen en de gevolgen die daar bij horen. Daarom doen wij ons best om goed voor moeder aarde te zorgen. Dit doen we door mooie materialen te hergebruiken, zodat er geen nieuwe grondstoffen gewonnen hoeven te worden. Waarom dit belangrijk is kun je lezen in een blog dat ik eerder schreef.

Ja, ik wil een jurkje laten maken!

Ben je enthousiast geworden en wil jij voor je kindje een uniek, handgemaakt jurkje die ook nog eens heel duurzaam is. Woon je in de buurt van Dordrecht, kom dan een keertje langs op Hof 4. We zijn open op vrijdag van 10u tot 16u en op zaterdag van 12u tot 17u. Wil je op een ander moment langs komen of woon je verder weg en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn stuur dan een berichtje.

Heb je (nog) geen leuk kledingstuk hangen die gerecycled mag worden maar wil je wel zo’n leuk jurkje? Kijk dan even tussen deze jurkjes of er iets tussen zit wat je leuk vindt!

Sofie Kaptein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Item added to cart.
0 items -  0,00