Blog

Ben jij opzoek naar een leuke, creatieve Workshop in Dordrecht?!

Hier vind je alle leuke creatieve workshops in het centrum van Dordrecht van Suus! De workshops van Suus zijn niet alleen creatief, ook nog eens heel erg duurzaam. Wil je weten waarom, lees dan snel verder.

Welke leuke creatieve workshops hebben wij in Dordrecht?

Bij Suus hebben we op dit moment 3 hele leuke workshops:

In alle drie de workshops leer je hele diverse dingen, ik zal een ieder hier onder verder toelichten:

Workshop bodywarmer maken

Een van de creatieve workshops die wij in Dordrecht geven is de workshop bodywarmer maken. Deze avond ga je leren hoe je van een oude deken een heerlijke warme bodywarmer maakt. Deze bodywarmers zijn heel duurzaam, omdat ze van een deken gemaakt worden. En aan 2 kanten draagbaar. Vaak heeft een deken 2 verschillende kleuren, sommige hebben zelfs een effen en een geruite kant. Hierdoor is de bodywarmer met meerdere outfits te combineren.

Enthousiast geworden? Meer informatie, data en prijzen.

Deze bodywarmers kun je maken tijdens een van onze creatieve workshop.

Leuk hé. Heb je alleen echt geen zin om die zelf te maken, niet getreurd. De bodywarmers zijn ook te koop in de webshop.

De workshop balletje maken.

Tijdens de workshop balletje maken, gaan we van restjes leer een heel leuk balletje maken. Deze balletjes zijn heel leuk om als kraamcadeautje te geven of gewoon voor je eigen kindje!

De balletjes die je kunt maken tijdens een van onze creatieve workshops in Dordrecht.

Deze leuke balletjes maakte mijn oma vroeger al. Ik krijg nog altijd te horen dat ik zoveel op haar lijk. Toen zij overleed heb ik al haar leerspullen gekregen. Ik vind het zo leuk dat het zo aansluit bij Suus en dat mijn oma vroeger dus al aan het upcyclen was en dat ik dat nu voor mag zetten!

Zero waste naailes.

Als laatste de zero waste naailes. Wil jij goed leren werken op de naaimachine en vind jij het leuk om dit zo duurzaam mogelijk te doen? Kijk dan eens naar de zero waste naailessen in Dordrecht. Tijdens deze naailessen leer je om een kledingstuk na te maken, of een patroon uit een naaiboekje aan te passen voor zowel kinderkleding als volwassenen kleding. Waarna je deze gaat uitknippen uit een oud kledingstuk, in plaats van een nieuwe lap stof. Hierdoor wordt je uitgedaagd om creatief te denken en te puzzelen om mooie bestaande materialen te hergebruiken. Lijkt dit je leuk? Lees dan verder wat er nog meer mogelijk is tijdens de zero waste naailessen.

Duurzaamheid en de creatieve workshops.

Zoals je wel terug kunt lezen speelt duurzaamheid een belangrijke rol tijdens de workshops van Suus. Dit komt omdat we bij Suus alleen maar werken met gerecyclede kleding en stoffen. Dit vinden we belangrijk omdat we graag zuinig op de aarde zijn. Er zijn zoveel mooie materialen van een goede kwaliteit die heel goed nog een tweede keer gebruikt kunnen worden en zo de impact op het milieu meteen een stuk kleiner maken. Als je hier meer over wilt lezen, ik schreef al eerder een blog over waarom duurzame kleding belangrijk is.

De locatie:

Deze workshop bodywarmer maken en de zero waste naailessen worden gegeven in het atelier van Leijns creatieve greenhouse. De workshop bal maken zal in het atelier van Suus zelf zijn op Hof 4. De plekken zitten allemaal dicht bij elkaar in het centrum van Dordrecht.

Creatieve workshop voor een besloten groep?

Lijkt het jou leuk om een van deze workshops te doen met je eigen vriendinnen, als babyshower of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan, stuur dan even een berichtje, dan kijken we samen naar een geschikte datum en tijd.

Is een creatieve workshop in Dordrecht iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Lijkt het jou leuk om je naaimachine weer eens af te stoffen en nieuwe dingen te leren. Of überhaupt vertrouwd te raken met je naaimachine. Kom dan eens naar een van onze creatieve workshops of naailes. Wist je dat je voor de zero waste naailes ook eerst een proefles kan nemen. Mocht je na de proefles een strippenkaart van 10 lessen aanschaffen, dan krijg je de proefles gratis!

Heb je geen naaimachine, maar wil je graag deelnemen aan een creatieve workshop, dan kan dat. Laat het even weten. Dan zorgt ik voor een naaimachine.

Sofie Kaptein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Item added to cart.
0 items -  0,00