Blog

De leukste kinderkleding in Dordrecht!

Ben jij opzoek naar leuke kinderkleding in Dordrecht? De top 4 van de leukste plekjes waar je duurzame kinderkleding in Dordrecht kunt kopen op een rijtje!

Waarom duurzaam kinderkleding in Dordrecht?

In dit rijtje vind je alleen plekjes die duurzame kinderkleding in Dordrecht verkopen. Waarom duurzaam? Even heel ongezellig, maar de kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrie├źn. Maar niet getreurd, want als je bij deze winkels bent geweest zie je dat duurzaam shoppen super leuk is en voor alle budgetten toegankelijk!

Leuke en natuurlijk duurzame kinderkleding in Dordrecht.

Kom je uit Dordrecht of ben je een dagje shoppen in Dordt? Hier vind je mijn favoriete plekken om naar toe te gaan.

De route langs de leukste kinderkledingwinkels van Dordrecht.

Kat in ‘t Bakkie met de kinderkleding van Siep tweedehands kinderkleding.

Kat in ‘t Bakkie is een gezellig koffietentje met een ruime speelhoek voor kinderen, zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en jij rustig je kopje koffie kan drinken.

Siep tweedehands kinderkleding heeft naast een webshop ook een hele wand in Kat in ‘t Bakkie waar ze allemaal leuke tweedehands kinderkleding verkopen. En omdat jouw kindje toch heerlijk in de speelhoek speelt heb jij de tijd om ook even in dat rek te neuzen en je eerste slag te slaan tijdens je dagje shoppen voor leuke kinderkleding in Dordrecht.

Kind zo blij aan de Voorstraat.

Als je je weg vervolgt over de Voorstraat, dan kom je vanzelf langs Kind zo blij. Een hele mooie winkel vol met kleurrijke, duurzame kinderkleding. Kind zo blij is de grootste duurzame kinderkledingwinkel van Dordrecht!

Juffrouw Pollewop: duurzaam speelgoed en fijne wolletjes.

Nog zo’n leuke winkel! Deze winkel is voornamelijk gevuld met duurzaam speelgoed. Voor alle leeftijden hebben ze wel iets. Naast speelgoed hebben ze ook heerlijke warme wollen kleertjes en sokken (ook voor volwassenen).

Suus Handmade: een atelier in Dordrecht met duurzame kinderkleding.

Suus Handmade is een klein atelier waar met de hand duurzame kinderkleding wordt gemaakt van per-loved kleding en stoffen. Zo worden overhemden salopettes of jurkjes, handdoeken worden slabben en wollendekens worden bodywarmers.

De kinderkleding van Suus in Dordrecht.

Dagje Dordt leuk afsluiten?

Na een dagje lekker shoppen wil jij je dag natuurlijk leuk afsluiten. Dit kan bij het Magazijn! Hier kun je heerlijk eten, zowel lunch als avond eten. En er is een leuke speelhoek voor de kinderen. Met mooi weer kunnen de kinderen ook lekker buitenspelen in een hele grote boomhut!

Alle ingredi├źnten voor een leuk dagje Dordt met of voor je kind!

Online de leukste kinderkleding van Dordrecht shoppen?

Lukt het niet om fysiek een dagje naar Dordrecht te komen, maar ben je wel heel benieuwd naar de 4 leukste kinderkleding winkels van Dordrecht?

Ze hebben alle ook 4 een webshop:

Veel shopplezier!

Sofie Kaptein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Item added to cart.
0 items -  0,00